Έκθεση φωτογραφίας «Αποκαλύψτε το Δέρμα σας» | Ξενία Βόλος

24/09/2014

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση φωτογραφίας «Αποκαλύψτε το Δέρμα σας - Skin to live in» από τις 12-14 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Ξενία στον Βόλο, στα πλαίσια του συνεδρίου "Τα πολλά πρόσωπα της Δερματολογίας".

Η έκθεση φωτογραφίας «Αποκαλύψτε το Δέρμα σας» πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης του Κοινού για Σοβαρές Παθήσεις του Δέρματος, όπως η Ψωρίαση και η Κνίδωση, μια σημαντική πρωτοβουλία από τη Novartis Hellas, η οποία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας και τη στήριξη του Σωματείου Υποστήριξης Ασθενών με Ψωρίαση «ΚΑΛΥΨΩ».

Στόχος της εκστρατείας είναι η αποστιγματοποίηση των σοβαρών παθήσεων του δέρματος, καθώς πρόκειται για νοσήματα μη μεταδοτικά που όμως λόγω της λανθασμένης ή ελλιπούς ενημέρωσης, μπορεί να οδηγήσουν στην απομόνωση και στον κοινωνικό αποκλεισμό. Κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας είναι: «Όλοι αξίζουν να νιώθουν άνετα με το δέρμα τους, να δημιουργούν και να αποκαλύπτουν τον πραγματικό τους εαυτό μέσα από αυτό!»

Ψηφίστε την αγαπημένη σας φωτογραφίας της έκθεσης κάνοντας κλικ εδώ.