«Αποκαλύψτε το Δέρμα σας» στον Δήμο Αθηναίων: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις

10/12/2014

 

  • Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της εκστρατείας «Αποκαλύψτε το Δέρμα σας - Skin to live in» που φιλοξενήθηκαν τον Οκτώβριο 2014 στους χώρους του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50.
  • Τα εγκαίνια της έκθεσης έλαβαν χώρα την 1η Οκτωβρίου - Παγκόσμια Ημέρα Κνίδωσης στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων με σημαντική συμμετοχή από ασθενείς, ιατρούς, φορείς του δήμου, δημοσιογράφους και ευρύ κοινό.
  • Στις 29 Οκτωβρίου - Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης έλαβαν χώρα δρώμενα στον κήπο του Πνευματικού Κέντρου για την ενημέρωση του κοινού για την ψωρίαση.

 

 

 

 

 

Με το μήνυμα «Αποκαλύψτε το Δέρμα σας» γνωστές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού, αθλητικού και δημοσιογραφικού χώρου φωτογραφήθηκαν από τον φακό της καταξιωμένης φωτογράφου Ρούλας Ρέβη, στηρίζοντας τους ασθενείς με Ψωρίαση και Κνίδωση. Πρόκειται για μια εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης του Κοινού για τις Σοβαρές Παθήσεις του Δέρματος, που αποτελεί μία σημαντική πρωτοβουλία της Novartis Hellas και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας, με τη στήριξη του Σωματείου Υποστήριξης Ασθενών με Ψωρίαση «ΚΑΛΥΨΩ» και τη συνδιοργάνωση από τον Δήμο της Αθήνας.

Στόχος της εκστρατείας είναι η αποστιγματοποίηση των σοβαρών παθήσεων του δέρματος, καθώς πρόκειται για νοσήματα μη μεταδοτικά που όμως λόγω της λανθασμένης ή ελλιπούς ενημέρωσης, μπορεί να οδηγήσουν στην απομόνωση και στον κοινωνικό αποκλεισμό.

Ψηφίστε την αγαπημένη σας φωτογραφία από την έκθεση κάνοντας κλικ εδώ.